Business Development Marketeer (Jr.)

Solliciteer nu

Business Development Marketeer (Jr.)

We zijn op zoek naar een leuke, vlotte nieuwe collega om ons team te versterken

Full-time / Part-time · Amsterdam

Over ons

Sitedish ontwikkelt oplossingen voor afhaal- en bezorgrestaurants. Meer dan 2.000 restaurants maken gebruik van ons totaalpakket bestaande uit een website, kassa en app. Dit zijn zowel lokale eenpitters als grote ketens als FEBO en La Cubanita. We zijn een team van 13 jonge, enthousiaste professionals die niet stil zitten en zich steeds willen doorontwikkelen.

Sitedish is een ongepolijste diamant. Ja, we bestaan al 12 jaar en bedienen enorm veel restaurants, maar bijna al onze gebruikers vinden ons via-via. Op wat Google Ads en een Instagram account na doen we eigenlijk niets aan marketing, promotie, actieve sales. Daar laten we een boel liggen..

En daar hebben we jou voor nodig!

''Ons bedrijf ontwikkelt altijd door en staat nooit stil. We willen altijd meer en beter, dat voel ik bij al mijn collega’s en dat motiveert!''

Diede - Office Manager

Wie zoeken we en wat ga je doen?


We zoeken een leuke collega die commercieel gedreven is, energie krijgt van nieuwe kansen zien en benutten en het leuk vindt om deels zelfstandig en deels teamgedreven te werken. We willen samen met jou kansen identificeren, een plan opstellen en gezamelijk ten uitvoer brengen.

Zo ga je aan de slag om Sitedish nog beter in de markt te zetten. Denk aan het opzetten van (fysieke en digitale) mail campagnes, contacten leggen en netwerken met interessante partners, contentstrategieën opstellen en uitvoeren, advertenties uitzetten online en in print, interessante beurzen opzoeken etc. etc. Je zult nauw samenwerken met specifiek het Sales team maar alle collega's in het algemeen.

Kortom: we zoeken iemand die het tof vindt om te helpen Sitedish voor het eerst in 12 jaar écht in the picture te zetten, en al deze onbenutte kansen te grijpen.

Krijg je hier energie van? Laat eens van je horen!

Deze Happy Tunes draaien wij op kantoor!

Dit krijg je van ons

  • Een leuke en afwisselende baan van 32-40 uur per week

  • Een werkplek in ons mooie kantoor in Amsterdam Noord, waar je onbeperkt gebruik kan maken van onze ontspannende massagestoel

  • Elke dag gratis lunch op kantoor

  • Work hard play hard gaat bij ons zeker op! Regelmatig doen wij iets leuks met het team en op vrijdag staat er altijd bier of wijn koud

  • We hechten veel waarde aan Individuele begeleiding en ondersteuning bij je ontwikkeling en persoonlijke groei zodat je bij ons goed op je plek zit!

  • Een gezellige en informele werksfeer met jonge, ondernemende collega’s die veel samenwerken

  • De mogelijkheid om zelfstandig projecten op te starten en uit te voeren, onbegonnen terrein te veroveren voor een tof bedrijf met een mooi product, met veel tevreden klanten

''Er wordt rekening met je gehouden en je kan hier gewoon jezelf zijn''

Fallon - die het liefst op haar sloffen loopt

Enthousiast?

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je! Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 020-2440858 en vragen naar Diede.